Univerzita

TUKE otvára kaviareň TUKE Coffee v UVP Technicom

Display portlet menu
Späť na oznamy

TUKE otvára kaviareň TUKE Coffee v UVP Technicom

Správy

Dňa 4. marca 2024 Technická univerzita Košice oficiálne otvorila svoju novú kaviareň s názvom TUKE Coffee. Toto nové miesto sa nachádza v budove UVP Technicom a predstavuje významný prínos kampusu pre študentov, zamestnancov a návštevníkov.

Na otváracom podujatí sa zúčastnilo vedenie TUKE, ktoré so záujmom privítalo prvých návštevníkov. Atmosféra bola plná radosti a očakávania, zatiaľ čo ľudia spoznávali nové prostredie tejto kaviarne.

TUKE Coffee ponúka nielen kvalitnú kávu, ale aj príjemné prostredie na stretnutia, relaxáciu a štúdium. Interiér je vkusne navrhnutý, aby poskytoval pohodlné a inšpiratívne miesto pre ľudí rôznych záujmov a činností.

Otváracia doba kaviarne je od pondelka do piatku od 8:00 do 16:00, čo umožňuje široké spektrum návštevníkov využívať tento priestor. Bez ohľadu na to, či ide o ranný študentský štart, pracovné stretnutie alebo oddych počas dňa, TUKE Coffee sa snaží poskytnúť širokú škálu možností pre všetkých.

S radosťou oznamujeme, že TUKE Coffee je teraz otvorená a tešíme sa na Vašu návštevu! Staňte sa súčasťou nového centra spoločenstva na kampuse TUKE, kde sa môžete stretnúť, zdieľať myšlienky a vytvárať spomienky. Príďte a zažite výnimočný pôžitok z kávy v našej novovzniknutej kaviarni TUKE Coffee!

PoÚtStŠtPiSoNe
Loading backend data