Univerzita

Podujatia k programu Horizont Európa

Display portlet menu
Späť na oznamy

Podujatia k programu Horizont Európa

Dovoľujeme si Vás informovať  o pripravovaných podujatia, ktoré organizuje Národná kancelária Horizontu v najbližšom období:

28.9.2021 – Webinar Nove granty Europskej vyskumnej rady, na ktorom sa predstavia príležitosti pre individuálnych vedcov a výskumné tímy, ktoré ponúka ERC v roku 2022. Registrácia je otvorená do 27.9.

30.9.2021 – Webinar Prilezitosti pre vesmirny vyskum a inovacie v ramci EU organizovaný v spolupráci so Slovenskou vesmírnou kanceláriou, ktorý predstaví výskumno-inovačné príležitosti pre oblasť Vesmír predovšetkým prostredníctvom programov Horizont Europa a Vesmírneho programu Unie. Registráacia je otvorená do 29.9.

1.10.2021  – Narodna konferencia o akademickej a vyskumnej integrite, ktorú organizuje Centrum vedecko-technických informácii SR v spolupráci so Slovenskou technickou univerzitou v Bratislave. Konferencia bude v hybridnej forme, to znamená, že zúčastniť sa konferencie je možné fyzicky alebo online. V oboch prípadoch je nutná registrácia.

22.10.2021 – Webinar k predkladaniu kratkych navrhov do schemy EIC Accelerator pre inovativne technologicke firmy spojený s panelovou diskusiou, na ktorej úspešná firma a hodnotiteť v tejto schéme porozpravajú o svojich skúsenostiach s novou schémou EIC Accelerator. Registrácia je otvorená do 20.10.

 

Ďalšie bežiace alebo pripravované partnerské podujatia, ktoré môžete využiť na bilaterálne stretnutia s potenciálnymi projektovými partnermi v programe Horizont Europa:

Brokerage event k oblasti Kultura, tvorivost a inkluzivna spolocnost – moznosť naplánovať si bilatelárne online stretnutie do 7.10.2021

Horizon Europe Digital  Face2Face Brokerage –  možnosť naplánovať si bilaterálne online stretnutie do 21.10.2021

A Sustainable Future for Europe – brokerage event pre Klaster 2 Kultúra, tvorivosť a inkluzívna spoločnosť pre výzvy plánované na rok 2022, 30. september 2021

Horizon Europe Cluster 5 Climate, Energy and Mobility International Networking Event – medzinárodné partnerské podujatie k výzvam Klastra 5 na roky 2021-2022, 18.-20. október 2021

PoÚtStŠtPiSoNe
Loading backend data